Våra kontor & distributionscenter

Ingram Micro Sverige har försäljningskontor i Stockholm och Göteborg samt distributionscenter i Stockholm och Borås.

Stockholm – Kontor

I våra öppna lokaler i Bromma sitter försäljningsavdelning, produkt- och marknadsavdelning, kundsupport, ekonomi, IT och HR för affärsområdena Cloud, Commerce & Fulfillment samt Technology Solutions. Totalt är vi cirka 110 anställda som delar på öppna landskap och mobila arbetsplatser.

Göteborg – Kontor

På Falkenbergsgatan i Göteborg har vi hemmaplan för affärsområdet Mobility men också personal inom Commerce & Fulfillment.

Här hittar ni försäljningsavdelning, produkt- och marknadsavdelning, kundsupport, ekonomi, IT och HR. I lokalerna huserar dessutom delar av våra regionala och globala IT-team.

Stockholm – Distributionscenter

Lagret i Rosersberg har en yta av drygt 13 000 kvm. Här skeppas samtliga order inom vår distributionsverksamhet Technology Solutions och för våra samarbetspartners inom Commerce & Fulfillment Services. I lagret ryms ett 400 kvm stort konfigurationscenter där vi kan utföra tjänster som; bundling, kitting, serverinstallationer, stöldmärkning, tester och returhantering. Lagerverksamhetens största styrka är vår flexibilitet. Vi vidareutvecklar dessutom vår verksamhet kontinuerligt, med fokus på implementationer som leder till höjd kvalitet och effektivitet.

Borås – Tredjepartslogistik

Från vårt lager i Borås skickar vi gods till såväl Sverige som Norge och Danmark. Här erbjuder vi lagerhållning och logistik för våra tredjepartskunder. Lagret har en totalyta av 17 000 kvm.

Brunna – Tredjepartslogistik Zalando

I Brunna ligger vårt nyaste logistikcenter där vi bedriver verksamhet för Zalando, Europas ledande mode- och livsstilsplattform online. Lagerlokalen är utrustad med den mest avancerade automationstekniken i Zalandos historia. Cirka 50 “GreyOrange butlers”, självstyrande mobila robotar som lastar av och transporterar varor, kompletterar medarbetarnas manuella arbete i logistikcentret. Lagerlokalen har en golvyta på cirka 30 000 kvadratmeter, vilket motsvarar cirka tre fotbollsplaner.