Logistiktjänster

Garantera en proffsig leverans och få tid över till annat med hjälp av våra konfigtjänster för små och stora partners.

Låt oss ta hand om din leverans till kund

Med lång erfarenhet av logistik, kitting och konfiguration erbjuder vi en rad produktnära tjänster. Våra högteknologiska lager i Norden med totalt över 63 000m2 lageryta och 600 anställda skapar möjligheter att förädla dina produkter och hantera hela leveransen, inklusive installation ute hos din kund – kostnadseffektiva lösningar som låter dig och ditt företag fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakta oss

Förädla din IT-leverans

Vi kan erbjuda; medpack av kundanpassade välkomstbrev, konfiguration av datorer, registrering av garantier, specialleveranser, installation ute hos din kund tillsammans med partners och allt där i mellan.

Vi kan mobilkonfigurationer

På vårt lager kan vi erbjuda enstaka uppdrag inom applicering av tillbehör, reparationer och återtag. Men vi kan också avlasta ert bolag och ta ansvar för hela livscykelshanteringen.

Skräddarsytt för ditt behov

Har du en kund som har behov av en produktnära tjänst, eller särskilda krav på exempelvis leverans och emballage? Vi tar fram skräddarsydda lösningar som förenklar din och din kunds vardag.

Märkningar av produkt

På vårt lager kan dina produkter få unik uppmärkning med exempelvis produktnummer, löpnummer eller namn på mottagare.

Applicering av tillbehör

Vi kan göra din leverans personligare och komplett genom att redan innan leverans montera skärmskydd, sätta på ett skal eller applicera annat tillbehör.

Enrollment-tjänster

Dessa används för att automatisera registreringen av mobil enhetshantering ( MDM-registrering) och förenkla grundinställningen av enheter utan handpåläggning. På så sätt blir dina enheter individanpassade från uppstart.

Eftermarknadstjänster

Vi tar hand om hela ditt eftermarknadsflöde med allt ifrån utbyteshantering, teknisk support, reparationer, finansiering och restvärdeshantering

Förkonfiguration

Kom igång på 5 min. Vi kan erbjuda en mängd olika förkonfigurationer som underlättar och kortar ner tiden för mottagaren att komma igång på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Joakim Samuelsson

Dir, Commerce & Lifecycle Services Nordics