Vi hjälper våra partners att växa

Att finansiering är en stor del av affären har varit ett faktum under flera år nu. Men hur gör man som återförsäljare eller slutkund för att inte tråckla in sig i en uppsjö av avtal hos olika tillverkare? Svaret har ni i Ingram Micro Financial Solutions.

På Ingram Micro är vi medvetna om förändringarna i IT-branschen och påverkan på er affärsverksamhet, lönsamhet och hållbarhet. Vi vet vilken stor roll finansiering kan ha för att bidra till ert företags affärsintressen och öka dess lönsamhet. Ingram Micro Financial Solutions har ert intresse i fokus.

Ingram Micro Financial Solutions är en central del i vårt erbjudande, vi kopplar samman våra partners experter för både IT-lösningar och IT-finansiering. Vi skapar skräddarsydda, effektiva affärslösningar för att göra det möjligt för våra återförsäljare att erbjuda innovation, samtidigt som det stärker både de ekonomiska målen och varumärket. Vårt erbjudande innehåller en snabb kreditprocess, avtalsdokumentation samt E-signatur i ett och samma system. Allt för att minska administration och eventuella ledtider.

Vi har investerat i den kunskap och personal som krävs för att stödja dagens IT-finansieringsmodeller med ett enda mål; att hjälpa våra partners växa.

Med vår globala styrka kan vi erbjuda dig många olika finansieringslösningar. Vi säger ”Ja” oftare, har bra priser och bättre upplägg. Vi vet att bra priser med dåliga villkor kan förstöra långsiktiga relationer, något ingen har råd med.

Varför Ingram Micro Financial Solutions?

FAQ

Vad är priset?

Alla priser är baserade på kreditrating, avtalstid och strukturen på affären.

Hur fungerar kreditprocessen?

Standardaffärer upp till 500 000 SEK är godkända inom 24 timmar efter sedvanlig kreditprocess. För större eller mer komplexa affärer kan det ta lite längre tid.

När betalar Ingram Micro?

Som i regel inom 24-48 timmar efter att vi erhållit faktura och undertecknat avtal

Kan utrustning som inte köps via Ingram Micro finansieras?

Ja, Ingram Micro representerar hundratals av tillverkare, men vi förstår att ibland är vi inte er distributör. Med våra finansieringslösningar hoppas vi att ni väljer Ingram Micro framöver.

Kontakta oss för nästa steg!

Skicka ett mail till lease@ingrammicro.com så hör vi av oss till dig.