Tredjepartslogistik

Vi är logistikpartnern som växer med våra kunder

När ni vill förbättra kundupplevelsen över lång tid

Vår erfarenhet av e-handelslogistik i allmänhet och klädindustrin i synnerhet sträcker sig långt tillbaka i tiden. Med vår globala spridning kan vi hjälpa er att nå ut till nya marknader och vi har en finansiell styrka att kunna investera tillsammans med er.

Ingram Micro’s organisation genomsyras av en ”hands-on” mentalitet med ett fokus på att alltid hitta nya lösningar. Vi har skalbara och flexibla lösningar och arbetar alltid för att förbättra kundupplevelsen över lång tid.

Kontakta oss

Lagerhållning & leverans

Ingram Micro har anpassningsbara lager för att möjliggöra individuella lösningar, för e-handel av alla typer av produkter, inom plockning, packning och frakt. Vi kan integrering av IT-system och erbjuder omfattande rapporteringsverktyg.

Returhantering

Vi har stor erfarenhet av att bedöma returnerade produkter och av att renovera eller reparera utifrån behov. Genom ett internationellt nätverk som täcker större delen av Europa kan vi erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen av returhantering på marknaden. Med en snabb hantering kan vi ge snabb återbetalning och därigenom säkerställa er kunds lojalitet.

Transport

Vi har anslutningar till mer än 50 nationella och internationella transportnät och väl etablerade kontakter med starka samarbeten. Det ger oss möjligheten att erbjuda olika lösningar utifrån behov och sena bryttider.

Våra samarbetspartners

Kontakta oss

Joakim Samuelsson

Dir, Commerce & Lifecycle Services Nordics