Ingram Micro Cloud Marketplace är en förenklad inköpsprocess byggt på en av världens främsta molndistributions-plattformar, Odin. I Cloud Marketplace väljer ni enkelt, på ett och samma ställe, de molnlösningar som passar er kund inom områdena infrastruktur, säkerhet och kommunikation/samarbete. Anpassa sedan de lösningar som behövs och komplettera eventuellt med andra tjänster som t.ex. migrering av e-mail eller backup. När ni har gjort era val är tjänsten färdig att användas.

Microsoft Office 365 är en molnbaserad tjänst i Cloud Marketplace som är utformad för att möta företagens behov av säkerhet, tillförlitlighet och användarens produktivitet. Microsoft Office 365 hjälper organisationer spara tid, pengar och frigöra resurser. Office 365 kombinerar den välbekanta Microsoft Office skrivbordssviten med molnbaserade versioner av nästa generations kommunikations- och samarbetstjänster – inklusive Microsoft Exchange Online, Sharepoint Online, Office Online och Skype för Business Online.

Vi på Ingram Micro har stöttat våra partners i molnet under lång tid, vilket gör det enkelt att hitta rätt lösningar till era kunder. Söker ni en plattform för er molnaffär som är enkel att använda samt drivs av kompetenta personer ska ni välja Ingram Micro Cloud Marketplace.

Våra leverantörer som erbjuder molnbaserade tjänster i Cloud Marketplace är idag Microsoft, Acronis, Dropbox samt Nomadesk.

dropboxacronis nymicrosoft nynomadesk