CloudBlue

Accelerate your anything-as-a-service business

Vi hjälper dig i resan till molnet och den digitala transformationen

Efter år av investeringar och förvärv skapades CloudBlue med målet att bygga världens enda storskaliga digitala plattform med ett alltmer oändligt ecosystem av leverantörer och beprövade tjänster. Resultatet är en av världens största molnplattformar som hjälper kunderna att effektivisera sina molnaffärer, spara tid och pengar och revolutionera sina företag över en natt. Ingram Micro Cloud har som mål att hjälpa sina kunder i resan till molnet och den digitala transformationen.

För att lyckas och växa i den digitala världen och på den tjänstefokuserade marknaden måste företag vara kloka, lyhörda och effektiva i sitt sätt att leverera tjänster. CloudBlue är här för att hjälpa. Vår digitala plattform levererar ”end-to-end-tjänster” som påskyndar hur våra partners anpassar, konkurrerar och växer.

Kontakta oss

Börja sälja 200 + molntjänster direkt via en inbyggd marknadsplats

Effektivisera livscykeln för prenumerationer

Hantera provision, fakturering, kanalförsäljning och abonnemang med systemkompatibilitet i stor skala

CloudBlue

CloudBlue är en modulär, skalbar och säker plattform som möjliggör lönsam leverans av tjänster, inklusive uppstart, automatisering, distribution, go-to-market och support.

Detta kompletta nyckelfärdiga system kan fylla eventuella luckor i befintliga system eller ersätta befintliga beställnings-, servicekatalog-, fakturering-, provisions- och driftshanteringsplattformar samtidigt som det lätt integreras med ert back office-system.

Läs mer

Marketplace

Via Ingram Micro Cloud Marketplace kan våra återförsäljare även enkelt hantera, managera och sälja hela vårt utbud av molntjänster och molnlösningar till sina kunder. Ingram Micro Cloud Marketplace har anpassade funktioner som fungerar lika bra på alla typer av enheter: desktop, tablet eller smartphone.

Läs mer

Tjänster

Beredd att satsa på en konkurrensfördel? Med CloudBlues beprövade supporttjänster inom ”go-to-market” har du allt täckt. Nu kan du dra igång erbjudanden snabbare och leverera tjänster mer effektivt, samtidigt som du fyller i luckor inom ledning och support för att ge en sömlös kundupplevelse.

Läs mer

Kontakta oss

Du hittar kontakt på Cloud Blues hemsida här.